עם הקפה של הבוקר או בערב לאחר הארוחה. כאשר יש יום הולדת לילד או סתם כאשר מתחשק לכם משהו מתוק. עוגת שוקולד מלווה אותנו בכל מיני סיטואציות במהלך החיים ומוסיפה טעם מתוק ועדין. יש המוסיפים לצד פרוסת העוגה גם כדור גלידה ואחרים משתמשים בה כבסיס לעוגות אחרות. אספנו עבורכם את כל השימושים לעוגת שוקולד.
עוגת שמרים עשויה שוקולד
עוגת השוקולד הפשוטה ביותר היא העוגה המלבנית אותה ניתן לקנות מוכנה. עוגת שמרים שוקולד היא עוגה סטנדרטית שבחשו בתוכה שוקולד ונתקבלת צורה של שיש. ניתן לחתוך אותה לפרוסות מלבניות ממש בקלות, כאשר העוגה עצמה עדיין נשמרת בתוך האריזה ואינה מתייבשת. העוגה הזו מתאימה לצד קפה או להגשה עם פירות העונה. אם אתם רוצים להכין מעדן מיוחד תוכלו לחתוך את עוגת השמרים לפרוסות עבות, להניחן על צלחת ועל כל פרוסה לזלף מעט סירופ שוקולד.
עוגת שוקולד ליום הולדת
עוגה נוספת שאפשר לקנות או להכין בקלות היא עוגת יום ההולדת העגולה. עוגה זו לוקח זמן להכין בניגוד לעוגת השמרים הנקנית בקופסה. איך מכינים אותה? תוכלו למצוא מגוון מתכונים באינטרנט לעוגות מורכבות יותר האורכות מעט יותר זמן באפייה. לאחר שהעוגה מוכנה תנו לה להתקרר מעט והוסיפו עליה קרם שוקולד או קצפת, עליהם הוסיפו סוכריות והרי לכם עוגת יום הולדת.
מחפשים דרך מהירה יותר? תוכלו גם לקנות עוגות שמרים מלבנית העשויה כולה משוקולד ולחבר שתיים או שלוש עוגות וליצור עוגה אחת גדולה.
מגישים לפריסה במפגש עבודה או בצבא
עורכים פריסה בצבא, פגישת עבודה או מסיבת חג במשרד? הוסיפו טעמים מתוקים בדמות עוגה עשויה משמרים ומשולבת בשוקולד טעים. כל אריזה של אחת מהעוגות הללו יכולה להספיק לעשרה עובדים לפחות ולאפשר לכם להעניק טעמים מתוקים ועדיין לשמור על תקציב נמוך. אם אתם מתכננים פריסה בצבא עוגה זו יכולה להתאים ככפפה ליד ואינה מחייבת אתכם לשמור את הקינוח המתקתק במקרר.
עוגה עם גלידה
בימים חמימים אין דבר מושלם יותר מהשילוב המנצח בין עוגת שמרים חמימה לגלידה. איך מכינים? פורסים את העוגה מראש ומכניסים ממש לדקה או שתיים לתנור שחומם מראש. התנור מעניק לעוגה מרקם קראנצ'י מרענן. לאחר מכן מוסיפים כדור של גלידת ריבת חלב, וניל או שוקולד והגישו מיד. המחמאות שתקבלו על העוגה הזו לא יפסיקו עד שהיא תיגמר.
לסיכום, עוגת שוקולד יכולה להיות חלק מהיום יום שלכם, אם במקום העבודה, בישיבה לקפה עם חברה, ביום הולדת או כחטיף אישי. אריזה אחת יכולה להספיק לעשר פרוסות לפחות ולהפוך כל יום רגיל ליום מתוק במיוחד. נסו להוסיף גילדה או סירופ שוקולד טעים ותיהנו מחגיגה מתוקה שלא תרצו שתגמר. כדאי לקנות את העוגה באריזה מוכנה מראש ובכל פעם לחתוך עוד חתיכה אחת.