עובדים עם שוקולד? כך תשמרו על הסדר

אם הגעתם למעמד בו אתם עובדים עם שוקולד, אתם כנראה ממש אוהבים שוקולד. וכמה שאתם אוהבים שוקולד, אתם בטוח יודעים ששוקולד הוא אחד המאכלים המלכלכים ביותר הקיימים בעולם.

בזמן שאתם עובדים עם שוקולד וחשוב לכם לשמור על הסדר, אספנו עבורכם מספר גאדג'טים מגניבים למטבח, שיעזרו לכם לשמור על הסדר טוב טוב-

דיספנסר איכותי ואוטומטי

אם אי פעם נגעתם בשוקולד, אתם ודאי יודעים שמספיקה נגיעה אחת בו בכדי שהשוקולד יעבור אל היד שלכם. ובזמן שליקוק האצבעות לא פותר את הלכלוך, הדבר מצריך שטיפת ידיים מתמדת. אך אם הידיים שלכם מלאות בשוקולד, הדבר אומר שכל דבר אחר שתגעו בו יימרח בשוקולד גם הוא. מעולם של גאדג'טים למטבח הגיע הדיסנפנסר האוטומטי. כל שאתם צריכים לעשות הוא להניח את היד תחת החיישן ומיד על ידכם תתקבל מנת סבון. לגמרי לבד. חשבו על כל תביעות האצבע המלאות שוקולד שאתם יכולים למנוע.

סינר מטבח בעיצובים מדליקים

חוק מספר אחד במטבח כאשר עובדים עם מאכלים מלכלכים הוא סינר המטבח. אתם אולי לא שפים במטבח של מסעדת יוקרה ולכן אין לכם הצורך בסינר לבן ומשעמם. אם אתם כבר עובדים במטבח, למה לא לעבוד עם קצת כיף וקצת הומור? מצאו לכם את הסינר שמצחיק אתכם או שאתם חושבים שהוא יפה והדבר יהפוך את הבישול לקצת יותר מהנה. יש שיגידו חגיגי אפילו.

חותך וסוגר שקיות

חישבו על עוגת שוקולד. עכשיו חישבו על כל המצרכים שעוגת שוקולד מכילה. מקמח, אבקת אפייה ובסוף לקישוט אבקת סוכר. כל אלה עושים לכלוך בין אם תרצו או לא. בעזרת חותך השקיות תוכלו לחתוך את שקיות האבקות בצורה נוחה ולאחר השימוש בהן לקחת את אותו חותך שקיות ולסגור אותן בשנית. כן, כן. החותך הוא גם סוגר. כך, לא משנה כמה תשמשו באבקות האלו, הסגירה שלהן תהיה קלה ובטוחה. בעיקר למטבח שלכם.

חותך ומאכסן ניילון נצמד

בזמן העבודה עם השוקולד, יש פעמים שעובדים עם שוקולד נמס. מורחים אותו איך שרוצים ומחכים שיתקרר. כך, נוצרת צורה אומנותית לקישוט יפהפה. בעבודת הטמפרור, סביר שלא תרצו להשתמש בשיש שלכם כמגע ראשון לשוקולד. הניילון הנצמד הוא הפתרון האולטימטיבי עבור משחק עם שוקולד נמס. כל שאתם צריכים לעשות עם המתקן החותך, הוא להניח אותו בצד אחד של משטח העבודה שלכם ופשוט למשוך ממנו, כמה שתרצו, ניילון נצמד. כשמספיק לכם, בעזרת המתקן, חיתכו את הניילון והצמידו אותו בצורה חלקה על המשטח.

כשעובדים עם גאדג'טים למטבח, תוכלו לראות שזמן העבודה שלכם מתקצר, גם לאחר שהעוגה בתנור והגיע שלב הניקיונות. כשבזמן העבודה שומרים על סדר, שאר העבודה נעשית ביתר קלות, יתר נוחות ואף יותר הנאה.

יצירת קשר מהירה

קורסים עם שוקולד

  • קורס פרלינים
  • קורס שוקולטיירים
  • קורס שוקולד למתחילים

לדעת מתי הסדנה הבאה

רוצים לדעת מתי הסדנה הבאה (ללא התחייבות / ספאם / אכילות ראש מיותרות)? בשמחה, השאירו מייל ונשלח לכם מייל אך ורק כשיהיה תאריך חדש לסדנה הקרובה